Άρθρο Localit 01 Οκτωβρίου, 2024

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 2/10 στον Δήμο Πλατανιά το ΔΣ του «Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων»

Στον Δήμο Πλατανιά συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 17:00, (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), το Δ.Σ του «Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων» (Ελ.Δ.Α.Π.), όπου στο πλαίσιο της info@eldap.gr διεξαγωγής του, θα πραγματοποιηθεί  σύσκεψη με θέμα  «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας».

Η σύσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 3ης για το 2024 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελ.Δ.Α.Π., και περιλαμβάνεται σε μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με στόχο την ενημέρωσή τους για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του Δικτύου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της πρότασης πλαισίου για την πολιτική προστασία των δήμων – μελών του Ελ.Δ.Α.Π. και τη θωράκισή τους στα πρότυπα του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού –πρόταση η οποία θα προωθηθεί στην Κυβέρνηση–, καθώς και το Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης που θα συνυπογράψει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το Ελ.Δ.Α.Π. για τη συμμετοχή των Δήμων στην προστασία και διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…