Άρθρο Localit 27 Ιουλίου, 2023

Συνεχίζονται οι ειδικές περιπολίες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλκιδέων

Σε επιφυλακή είναι το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, του καύσωνα και του ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορίας 5) στον Δήμο Χαλκιδέων.

Οχήματα του Δήμου Χαλκιδέων και συνεργεία εθελοντικών ομάδων, με υδροφόρες και μηχανήματα, πραγματοποιούν περιπολίες σε περιοχές, ιδιαίτερα στις υψηλού κινδύνου, όλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, που ο κίνδυνος πυρκαγιάς παραμένει ακραίος στην ευρύτερη περιοχή.

«Ευχαριστούμε τις εθελοντικές ομάδες, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των περιπολιών και όποτε έχουμε ζητήσει τη συνδρομή τους, είναι σε ετοιμότητα να επέμβουν. Επαγρυπνούμε και σήμερα και μέχρι την ύφεση του φαινομένου και εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες Πολιτικής Προστασίας και να μην ανάβουν φωτιά για κανέναν λόγο», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 04 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολιτική Προστασία: Σε ισχύ ο ημερήσιος χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς

Ξεκίνησε η έκδοση του Ημερήσιου Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για την αντιπυρική περίοδο 2026, στο…

Ενδιαφέρουν 04 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέρκυρα – Σερβία: Δεσμοί φιλίας μέσω μαθητικής επίσκεψης από το Νόβι Σαντ

Υποδοχή 50 μαθητών από το Νόβι Σαντ, αδελφοποιημένη πόλη της Κέρκυρας, στο πλαίσιο των ετήσιων…

Ενδιαφέρουν 04 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30 χρόνια αδελφοποίησης Αιγάλεω-Κυθρέας: Εκδήλωση μνήμης και τιμής

Επετειακή εκδήλωση στις 10 Μαΐου με τη συμμετοχή επίσημης αντιπροσωπείας από τον Δήμο Κυθρέας της…