Άρθρο Localit 05 Αυγούστου, 2022

Συνεχίζονται οι δράσεις πυροπροστασίας από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Φλώρινας

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φλώρινας ενισχυμένη με εργατικό προσωπικό για δράσεις πυροπροστασίας, συνεχίζει σε καθημερινή βάση την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού από αυτοφυή βλάστηση και αποκλαδώσεις, σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους.

Ενδεικτικά, περιοχές που έχουν γίνει παρεμβάσεις είναι ο λόφος του Αγίου Παντελεήμονα (μονοπάτια, ξέφωτα, οδικό δίκτυο κ.ά.), το ύψωμα 1033 (περιοχή υδραγωγείου κ.ά.), οι περιοχές του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και της Άνω Μπουάτ, των Εργατικών Κατοικιών, η περιοχή του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, τα Άλωνα και ο οικισμός Σ. Ιωαννίδη. Ταυτόχρονα, εκτελεί περιπολίες εντός των περιαστικών αλσών και τον καθαρισμό τους από σκουπίδια και άλλα επικίνδυνα υλικά.

Οι δράσεις στοχεύουν στη μείωση του κινδύνου εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών σε περιοχές με περιαστικά δάση και μεγάλη αυτοφυή βλάστηση. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και σε άλλες περιοχές με σκοπό να τηρήσουν τη καθαριότητα του αστικού περιβάλλοντος, να διασφαλίσουν την δημόσια υγεία, να αποτρέψουν την δημιουργία εστιών πυρκαγιών και να διατηρήσουν την καλαισθησία της πόλης εν γένει.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από την διοίκηση αποτελεί η εργατικότητα και προθυμία που επιδεικνύει στην εκτέλεση των καθηκόντων του το εποχικό και μόνιμο προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Αθήνα επικεφαλής των “Πόλεων-Πρωταθλητριών” στις δράσεις ενάντια στην ακραία ζέστη

Διαδικτυακή διεθνής σύσκεψη  των δημάρχων των «Πόλεων-Πρωταθλητριών» πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου, με πρωτοβουλία του…

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών υλοποιείται για πρώτη φορά σε όλο τον Πειραιά

H εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών Πειραιά υπεγράφη χθες, από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον…

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρούσι: Διαγωνισμός ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης με θέμα τη χρήση των αντιβιοτικών, για μαθητές του Δήμου

Διαγωνισμός ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης με θέμα τη χρήση των αντιβιοτικών, για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,…