24 Φεβρουαρίου, 2022

Συνάντηση Προέδρου ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας Σ. Γαρδέρη

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, κ. Δ. Παπαστεργίου και του Προέδρου του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών και Δημάρχου Κύθνου, κ. Σ. Γαρδέρη. Ο κ. Γαρδέρης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, για όλες τις τελευταίες δράσεις και ενέργειες του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών. Τους προηγούμενους μήνες είχαν προηγηθεί συντονισμένες ενέργειες ΚΕΔΕ και ΣΔΙΠΕ, οι οποίες οδήγησαν στην παραμονή των ιαματικών πηγών στην αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτή η επιτυχία ήταν το αποτέλεσμα μιας διαρκούς συνεργασίας, που είχαν κατά την διάρκεια της επεξεργασίας του νόμου, από τις αρχές του 2021 έως τον Δεκέμβριο που τελικά ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, εξέφρασε την εκτίμηση του στον Πρόεδρο, κ. Σ. Γαρδέρη και το Δ.Σ. του ΣΔΙΠΕ. Τόνισε ότι η εποικοδομητική συνεργασία ΚΕΔΕ και ΣΔΙΠΕ, θα συνεχιστεί και στο επόμενο χρονικό διάστημα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές του ΣΔΙΠΕ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 25 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή συνεδρίαση Προεδρείου ΚΕΔΕ, ΔΣ ΠΕΔ Κρήτης και Ολομέλειας Δημάρχων Κρήτης : Η Κρήτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Παπαστεργίου και το Προεδρείο της ΚΕΔΕ ταξίδεψαν στην Κρήτη και συμμετείχαν σε…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 23 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ συνυπέγραψε το μνημόνιο μετάβασης στην ψηφιακή εποχή μεταξύ ΕΟΚ και Πολιτείας

Δημήτρης Παπαστεργίου: Η Ελλάδα πλέον αλλάζει     Ένα έργο πνοής που αλλάζει όχι μόνο…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 23 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή της ΚΕΔΕ στο Workshop ELTI και Τ.Π.Δ. – Η εμπειρία των Εθνικών Αναπτυξιακών Τραπεζών στην κινητοποίηση πόρων από τους Ο.Τ.Α.

Δ. Παπαστεργίου: Οραματιζόμαστε το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ως αναπτυξιακή Τράπεζα της Αυτοδιοίκησης.    …