24 Φεβρουαρίου, 2022

Συνάντηση Προέδρου ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας Σ. Γαρδέρη

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, κ. Δ. Παπαστεργίου και του Προέδρου του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών και Δημάρχου Κύθνου, κ. Σ. Γαρδέρη. Ο κ. Γαρδέρης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, για όλες τις τελευταίες δράσεις και ενέργειες του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών. Τους προηγούμενους μήνες είχαν προηγηθεί συντονισμένες ενέργειες ΚΕΔΕ και ΣΔΙΠΕ, οι οποίες οδήγησαν στην παραμονή των ιαματικών πηγών στην αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτή η επιτυχία ήταν το αποτέλεσμα μιας διαρκούς συνεργασίας, που είχαν κατά την διάρκεια της επεξεργασίας του νόμου, από τις αρχές του 2021 έως τον Δεκέμβριο που τελικά ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, εξέφρασε την εκτίμηση του στον Πρόεδρο, κ. Σ. Γαρδέρη και το Δ.Σ. του ΣΔΙΠΕ. Τόνισε ότι η εποικοδομητική συνεργασία ΚΕΔΕ και ΣΔΙΠΕ, θα συνεχιστεί και στο επόμενο χρονικό διάστημα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές του ΣΔΙΠΕ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 05 Νοεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ: «Oι Δήμοι χρειάζονται άμεσα κατακόρυφη αύξηση της χρηματοδότησής τους, ώστε να καλύπτουν το λειτουργικό τους κόστος.
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 05 Νοεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στην Καλαμάτα– Στο επίκεντρο οι διεκδικήσεις της Αυτοδιοίκησης ενόψει του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

Λ. Κυρίζογλου: «Κόκκινη γραμμή για την ΚΕΔΕ η κάλυψη του λειτουργικού κόστους των Δήμων –…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 04 Νοεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η καρδιά της Αυτοδιοίκησης χτυπά στην Καλαμάτα – Αύριο η έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ

Στο επίκεντρο η οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια των Δήμων, η θεσμική ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και…