Άρθρο Localit 04 Οκτωβρίου, 2019

Συνάντηση Λ. Κυρίζογλου- Γ. Βρούτση

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων με τα Υπουργεία για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση.

Η ενημέρωση αφορούσε το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα απευθύνεται σε ανέργους που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα επανένταξης στην αγορά εργασίας (μακροχρόνια άνεργοι) και ιδίως σε αυτούς που ανήκουν σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες.

Ο κ. Κυρίζογλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου στο αίτημα της Αυτοδιοίκησης να τεθούν άμεσα σε λειτουργία οι διαδικασίες του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Υπουργό καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αλμυρού: Όλα τα δικαιολογητικά με ένα “κλικ”

Σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση του ψηφιακού εκσυγχρονισμού έκανε ο δήμος Αλμυρού, διευκολύνοντας πλέον σημαντικά…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ενδιαφέρουν 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε δημόσια διαβούλευση νσχ του ΥΠΕΘΟ για τη μεταρρύθμιση του πλασίου δημοσιονομικής διαχείρισης

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε χθες το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για τη…