Άρθρο Localit 23 Οκτωβρίου, 2018

Συνάντηση Κ. Νοτοπούλου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» για τη σχολική στέγη

Το θέμα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Μακεδονία και τη Θράκη συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση εργασίας της υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Κ. Νοτοπούλου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, Ιωάννη Χαρωνίτη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση, μέσω ΕΣΠΑ, για δύο σχολικά κτήρια στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, ενώ το 25ο Δημοτικό εντάχθηκε στο ΠΔΕ. Επιπλέον, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία διερεύνησης υλοποίησης της βέλτιστης λύσης για τη στέγαση του Καλλιτεχνικού  Σχολείου Θεσσαλονίκης.
Επίσης, οι εργασίες για την ολοκλήρωση των νέων χειρουργείων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προχωρούν ταχύτατα και ολοκληρώνονται σύντομα προκειμένου να παραδοθούν προς χρήση, επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Παράλληλα, τα έργα επέκτασης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας βρίσκονται σε τελικό στάδιο.
Τέλος, αναφορικά με το Γενικό Κατάστημα Κράτησης Δράμας, έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του και αναμένεται προς δημοπράτηση το έργο της ολοκλήρωσης του Ειδικού Κτιρίου Επιμόρφωσης και Επαγγελματικής Αποκατάστασης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαύδος: Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης

Ξεκίνησε στη Γαύδο η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης, που έχει…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναγκαία η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων για την τοπική ανάπτυξη

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή Υδάτινα Οικοσυστήματα και Τοπική Ανάπτυξη» αύριο Σάββατο 26 Απριλίου  στο…