Άρθρο Localit 23 Δεκεμβρίου, 2013

Συνάντηση ηγεσίας ΥΠΕΣ με εκπροσώπους Αυτοδιοίκησης της Νησιωτικής Ελλάδας

Μιχελάκης και ΓρηγοράκοςΣυνάντηση με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού Αιγαίου και Ιονίων Νήσων είχε το πρωί της Δευτέρας η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος συζήτησαν θέματα νησιωτικής πολιτικής με τους εκπροσώπους των ΟΤΑ και τους Περιφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιο Γιακαλή και Ιονίων Νήσων κ. Σπύρο Σπύρου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου κ. Στάθης Κουσουρνάς, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου κ. Πολύδωρας Λαμπρινούδης και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενοι από δημάρχους νησιωτικών περιοχών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…