Άρθρο Localit 14 Μαρτίου, 2018

Συνάντηση Γ. Γαβρίλη με τις νέες πρυτανικές αρχές του ΠΑ.ΠΕΙ

Με τις νέες πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου Πειραιά συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης.

Κατά τη συνάντηση εξετάστηκε το θέμα της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων της Άρσης Βαρών στο δήμο Νίκαιας- Αγ.  Ιωάννη Ρέντη που έχουν παραχωρηθεί στο Πανεπιστήμιο προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες του για αίθουσες, αμφιθέατρα κι εν γένει εκπαιδευτικές υποδομές. Συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία προκειμένου να προχωρήσει άμεσα, σε συνεργασία και με το υπουργείο Παιδείας, η εκπόνηση των απαραίτητων μελετών.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε, επίσης, η ανάγκη σύνδεσης του πανεπιστημίου με την οικονομική, εκπαιδευτική, πολιτιστική ζωή της πόλης συνεισφέροντας με την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις στην αντιμετώπιση των σύγχρονων αναγκών και προκλήσεων αυτής καθώς και στην ανάδειξη του ΠΑ.ΠΕΙ σε ένα θεσμικό σύμβουλο και συνομιλητή της πόλης και των φορέων της.

 

 

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

RenoIn GR : Υπηρεσίες μιας στάσης για την... 19 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1ος Χρόνος Έργου RENOINGR : Οι δράσεις της ΚΕΔΕ, τα ωφέλη για τους ΟΤΑ
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 19 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H ΚΕΔΕ για τον θάνατο του Δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετούν με θλίψη τον Γιώργο…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 19 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι Δήμοι απαιτούν ρόλο στον αναπτυξιακό σχεδιασμό και ρεαλιστικούς κανόνες – Οι Δήμοι δεν μπορούν να καλούνται να εφαρμόσουν πολιτικές στις οποίες δεν συμμετέχουν ούτε στον σχεδιασμό ούτε στη χρηματοδότηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων επί του…