05 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση Γ.Γ. ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρη και προεδρείων αρμόδιων επιτροπών της ΚΕΔΕ με τη Γ.Γ Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής Μαρίνα Στέφου

Με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, και κατόπιν συνεννόησης του Γενικού Γραμματέα της, Δημήτρη Καφαντάρη με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου, διαδικτυακή συνάντηση εργασίας του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Καφαντάρη, με  την Γ.Γ. Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρίνα Στέφου.

 

Αντικείμενο της ήταν  το πρόγραμμα των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠμεΑ, που θα υλοποιηθεί το σχολικό έτος 2024-25.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Οικονομίας, Ελπινίκη Ανδρεάδου, ο Αντιπρόεδρος  της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Κωνσταντίνος Σωτηράκης, υπηρεσιακά στελέχη της ΚΕΔΕ, στελέχη της Ε.Ε.Τ.Α.Α, και εκπρόσωποι της  ΠΑΣΕΚΔΑΠ.

 

Κατατέθηκαν οι προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί του προγράμματος,  ενώ θετική ήταν ανταπόκριση της Γενικής Γραμματέως Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής, Μαρίνας Στέφου.

 

Το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση, στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, την ερχόμενη εβδομάδα, στη Χαλκίδα.

 

Τέλος, στη συνάντηση επισημάνθηκε η αναγκαιότητα της συνεχούς συνεργασίας μεταξύ ΚΕΔΕ και Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας  και για σειρά ακόμη σημαντικών προγραμμάτων, που αφορούν την Α΄Βαθμού Αυτοδιοίκηση.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Newsletter (middle) ... 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, συνοδευόμενος από την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα…

Newsletter (top) ... 13 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ και ΔΣ ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στη Χαλκίδα

Λ. Κυρίζογλου: Η ΚΕΔΕ ενώνει τη φωνή της και συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα των δήμων…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ αύριο Πέμπτη στη Χαλκίδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου  και ώρα 11:30 στη Χαλκίδα…