Άρθρο Localit 23 Σεπτεμβρίου, 2016

Συνάντηση Δημάρχου Λέσβου με τη Πρέσβειρα του Ισραήλ

Κατά την πρόσφατη μετάβασή του στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός συναντήθηκε με την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα, κα   Ιρίτ Μπεν-Άμπα, παρουσία του Αντιδημάρχου που είναι αρμόδιος για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Κώστα Κατσαρού και του κ. Άγγελου Φωτιάδη – Μουζάλα.

Αντικείμενο της εποικοδομητικής αυτής συνάντησης, ήταν η προοπτική αδελφοποίησης του Δήμου Λέσβου με πόλη του Ισραήλ. Στην κατεύθυνση έχουν αναληφθεί ήδη συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τόσο από την πλευρά του Δημάρχου Λέσβου, όσο και από την Πρέσβειρα του Ισραήλ κ. Ιρίτ Μπεν – Άμπα, την οποία ο Δήμαρχος ευχαριστεί δημοσίως.

Στην ίδια συνάντηση, αναλύθηκαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν στην καλλιέργεια και ανάπτυξη των πολιτιστικών, οικονομικών, εμπορικών, επενδυτικών, πολιτιστικών, τουριστικών σχέσεων μεταξύ Λέσβου και Ισραήλ, καθώς και στον αγροτικό τομέα και σ’ αυτόν της κοινωνίας των πολιτών.

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…