Άρθρο Localit 17 Μαρτίου, 2022

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και από τους Δήμους Γαλατσίου, Κρωπίας, Ωρωπού

Τρεις ακόμη δήμοι της Αττικής ανακοίνωσαν πως θα διοργανώσουν συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ουκρανία:

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου και κατόπιν συνεννόησης με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, θα συγκεντρώσει στο ισόγειο του Δημαρχείου κουβέρτες και υπνόσακους, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές και γάλατα, καθώς και φαρμακευτικό-υγειονομικό υλικό, την Παρασκευή 18 Μαρτίου από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ και το Σάββατο 19 Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Ο Δήμος Κρωπίας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, θα πραγματοποιήσει τη δράση συγκέντρωσης διατροφής μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης και υγιεινής στο ισόγειο του Δημαρχείου, από αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου και καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ο Δήμος Ωρωπού θα συγκεντρώνει τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα στο Δημαρχείο και στις κατά τόπους δημοτικές κοινότητες, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί πως στην Αττική συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία έχουν πραγματοποιήσει και οι δήμοι Βριλησσίων, Διονύσου, Παλλήνης, Ζωγράφου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Περιστερίου, Ηλιούπολης, Αγίου Δημητρίου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Χαλανδρίου, Πεντέλης, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Αγίας Παρασκευής, Παπάγου-Χολαργού, Φιλοθέης-Ψυχικού, Νέας Φιλαδέλφειας, Αμαρουσίου, Μεταμόρφωσης, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Ελευσίνας, Λαυρεωτικής, Χαϊδαρίου, Νέας Ιωνίας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Δάφνης-Υμηττού, Βύρωνα, Μαρκόπουλου, Πετρούπολης, Παιανίας, Μαραθώνα και Μάνδρας.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαύδος: Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης

Ξεκίνησε στη Γαύδο η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης, που έχει…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναγκαία η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων για την τοπική ανάπτυξη

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή Υδάτινα Οικοσυστήματα και Τοπική Ανάπτυξη» αύριο Σάββατο 26 Απριλίου  στο…