Παιδικές φωνές, μουσική και μυρωδιές…βιώσιμης κουζίνας, γέμισε η Κεντρική Πλατεία της Θήβας στην εκδήλωση «Sustainable Street Food», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Θηβαίων, το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Θήβας και το ΕΕΕΕΚ Θήβας. Συμμετείχαν τα τμήματα από το 3ο, 4ο και 5ο Γυμνάσιο Θήβας.
Το μενού της εκδήλωσης ανέλαβε ο Πάρης Κωστόπουλος, Nelson Hellas Executive Chef. Μοναδικές γεύσεις δοκίμασαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μαθαίνοντας παράλληλα συνταγές βιώσιμης μαγειρικής.