28 Ιουνίου, 2022

Στον Γεν. Διευθυντή της ΚΕΔΕ Ι. Καράγιαννη, ο ρόλος του συντονιστή μεταφοράς τεχνογνωσίας από την Ελληνική στην Κυπριακή Αυτοδιοίκηση

Στον Γενικό Διευθυντή της ΚΕΔΕ, Ιωάννη Καράγιαννη ανατέθηκε με απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Ελλάδας και Κύπρου Μάκη Βορίδη και Νίκου Νουρή ο ρόλος του υπεύθυνου για τον συντονισμό και τη μεταφορά τεχνογνωσίας από την Ελλάδα προς την Κύπρο, στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία στο πεδίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Γεν. Δ/ντης της Κ.Ε.Δ.Ε. μετά την σύσκεψη με τους δυο Υπουργούς Εσωτερικών και τα υπηρεσιακά στελέχη των ΥΠΕΣ Ελλάδας και Κύπρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Η ανάθεση στο πρόσωπο μου του ρόλου του συντονιστή, με τιμά ιδιαίτερα. Το σημαντικό ομως είναι ότι ταυτόχρονα αναγνωρίζεται κι αναδεικνύεται η σημαντική συνεισφορά της Κ.Ε.Δ.Ε και του αιρετού πολιτικού προσωπικού του θεσμού μας, στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλα αυτά τα χρονια να πάμε την Ελλάδα μπροστά, με την αυτοδιοίκηση στην πρώτη γραμμή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Υπουργούς Εσωτερικών Ελλάδας και Κύπρου Μάκης Βορίδη και Νίκο Νουρή για την μεγάλη εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και την προσπάθεια που καταβάλλουμε τα τελευταία χρόνια , υπό την καθοδήγηση του Προεδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, μαζί με τα άλλα μέλη του Δ.Σ., με στόχο την θεσμική και λειτουργική αναβάθμιση της Αυτοδιοίκησης Α Βαθμού, προς όφελος των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημαντική η πιλοτική εφαρμογή του ολοήμερου σχολείου. Απαραίτητη η άμεση κάλυψη των επιπλέον αναγκών που θα δημιουργηθούν σε προσωπικό και λειτουργικά έξοδα

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας χαιρετίζει την παράταση του σχολικού ωραρίου που θα ισχύσει από…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 01 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ώρα να ενεργήσουμε: Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας συμμετέχει στον Εθνικό στόχο για την εξοικονόμηση ενέργειας

Στον «πόλεμο» για την εξοικονόμηση ενέργειας, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι! Και πρέπει να το κάνουμε…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 25 Ιουλίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαχείριση αποβλήτων και ενεργειακή κρίση: Μείζονα θέματα για την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική οικολογία

Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων της Κ.Ε.Δ.Ε. με τους Οικολόγους-Πράσινους Το ζήτημα της διαχείρισης αποβλήτων, αλλά και…