Άρθρο Localit 28 Αυγούστου, 2023

Στο πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ» η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Κηφισιάς

Στο πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ», εντάχθηκε σε πρώτη φάση η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Κηφισιάς. Ο Δήμος, μέσω του προγράμματος θα λάβει χρηματοδότηση 223.397,1 ευρώ ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί με ιδίους πόρους (50%).

Ειδικότερα οι παρεμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Κηφισιάς αφορούν στο κέλυφος (θερμομόνωση κ.α.), στα συστήματα θέρμανσης / ψύξης, στα συστήματα διαχείρισης ενέργειας και στα συστήματα αυτονόμησης.

Στόχος, όπως σημειώνεται, είναι η αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης με παράλληλη επίτευξη, κατ’ ελάχιστον, 30% εξοικονόμησης ετήσιας πρωτογενούς ενέργειας που απαιτείται για τις ανάγκες των τεχνικών συστημάτων που εξυπηρετούν το κτήριο και 30% μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…