Άρθρο Localit 12 Απριλίου, 2022

Στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” η ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», εντάχθηκε πρόταση για  έργα συντήρησης ενεργειακής αναβάθμισης αντικεραυνικής προστασίας σχολικών κτιρίων του Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης. Όπως συγκεκριμένα ενημερώνει ο Δήμος η πρόταση αφορά δύο υποέργα:

 Το πρώτο αφορά σε “Εργασίες Συντήρησης στις κτιριακές υποδομές και στους αύλειους χώρους του 2ου Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης και του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης» προϋπολογισμού 563.203,32€ και το δεύτερο στην «Aντικεραυνική προστασίας σχολικών κτιρίων» προϋπολογισμού 75.000€.

Όπως δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης: «Οι προσπάθειες μας για την αξιοποίηση κάθε πηγής χρηματοδότησης αποδίδουν καρπούς. Άλλη μια πρόταση που υποβάλαμε στο Υπουργείο Εσωτερικών εντάσσεται στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και έτσι προχωράμε σε σημαντικά έργα σε τρεις σχολικές μας μονάδες που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση, σε αντικατάσταση κουφωμάτων, αλλαγή λαμπτήρων LED κ.α. αλλά και στην αντικεραυνική προστασία όλων των σχολικών μας κτιρίων με συνολικό προϋπολογισμό του έργου 638.203,32€. Και συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να φέρνουμε χρηματοδοτήσεις στον Δήμο μας, ώστε να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά.»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 11 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χρώμα στα σχολεία του Δήμου Χανίων

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αισθητικής αναβάθμισης στους αθλητικούς χώρους σε προαύλια των σχολικών μονάδων…

Βιώσιμες Πόλεις 11 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Η.Ν. Ψαρών: “Ψαρεύουμε” τα σκουπίδια – Προστατεύουμε το θαλάσσιο πλούτο μας

Δίωρη Εθελοντική Δράση καθαρισμού του βυθού στο λιμάνι του, διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών…

Βιώσιμες Πόλεις 11 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εργασίες για την αρχιτεκτονική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του κεντρικού πεζόδρομου του Βελεστίνου, βρίσκονται  σε εξέλιξη…