Άρθρο Localit 03 Απριλίου, 2024

Στο δημαρχείο Διδυμότειχου θα στεγαστεί προσωρινά το τμήμα Ψυχολογίας του ΔΠΘ

Στο δημαρχείο Διδυμοτείχου θα στεγαστεί και θα λειτουργεί προσωρινά το τμήμα Ψυχολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου ομόφωνα ενέκρινε την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας των δύο μερών προκειμένου να γίνουν  όλες οι ενέργειες που απαιτούνται.

Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΤ Ορεστιάδας του δήμαρχου Ρωμύλου Χατζηγιαννογλου η παραχώρηση θα είναι τετραετής και εφόσον κατασκευασθούν οι νέες εγκαταστάσεις το ΔΠΘ θα αποχωρήσει από το Δημαρχείο.

Για τις ανάγκες λειτουργίας του τμήματος  έχει εγκριθεί το ποσό των 400.000 ευρώ από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης προκειμένου να γίνει συντήρηση του δημαρχείου αλλά και της δημοτικής αγοράς, όπου θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες του δήμου.

Ως εκ τούτου, μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσει η μεταφορά τμηματικά των υπηρεσιών του δήμου στο χώρο της δημοτικής αγοράς,  για την απρόσκοπτη λειτουργία του δήμου ενώ ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια ενοικίασης του 1ου ορόφου της ΔΕΥΑΔ (πρώην ΔΟΥ) για την μεταφορά μέρους των υπηρεσιών εκεί.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ως μέλη της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του Μνημονίου Συνεργασίας τους Αντιδημάρχους  Καμπρούδη Αξιώτη (ως Πρόεδρος )  και Τσιμπανλιώτη Ευάγγελο ( ως τακτικό μέλος ).

Πηγή: ΕΡΤ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 12 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συγκέντρωση Πασχαλινών δώρων στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Με σύνθημα «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός» το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και…

Ενδιαφέρουν 12 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκατοντάδες συστημένες επιστολές για καθαρισμό οικοπέδων από τον Δήμο Πεντέλης

Μεγάλο αριθμό συστημένων επιστολών,  έχει αποστείλει σε ιδιοκτήτες  ακάλυπτων χώρων και οικοπέδων η Αντιδημαρχία Καθαριότητας,…

Ενδιαφέρουν 11 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Τα πρώτα info points εγκαταστάθηκαν στο Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης

Δέκα διαδραστικά συστήματα  που τοποθετήθηκαν στην είσοδο και σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Ιστορικού Δημαρχείου…