Άρθρο Localit 10 Μαΐου, 2017

Στις παροχές του ΤΕΒΑ εντάσσονται αυτοδίκαια οι δικαιούχοι του ΚΕΑ- Τι πρέπει να κάνουν

Αυτοδίκαια στις παροχές του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) εντάσσονται, πλέον, οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (υπουργική απόφαση με ΦΕΚ 1474/28-4-17).

Για τα νοικοκυριά, που είναι ήδη δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος  απαιτείται τροποποίηση της αίτησης του ΚΕΑ, για να δηλωθεί η ένταξη στο ΤΕΒΑ.

Σε αυτή την κατεύθυνση, καλούνται οι  ήδη εγκεκριμένοι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ, να προβούν στη τροποποίηση της αίτησης τους, ανάλογα με τον τρόπο που έχουν καταθέσει την αίτηση, δηλαδή είτε μόνοι τους ηλεκτρονικά, είτε απευθυνόμενοι στις αντίστοιχες υπηρεσίες των δήμων.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 04 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: «Άθληση για Όλους» και αγώνες «Νίκη Μπακογιάννη»

Την τελετή λήξης των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» για την περίοδο 2025-2026 διοργανώνει ο Δήμος…

Ενδιαφέρουν 02 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εθνική Φιλοτελική Έκθεση «101» στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων

Το ιστορικό αρχείο της ΚΕΔΕ αξιοποιείται ως πηγή σε έκθεμα για τα Ταχυδρομικά Πρακτορεία της…

Ενδιαφέρουν 02 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο Αττικής: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Summer Camp 2026

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης 2026 του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, το οποίο…