Άρθρο Localit 20 Αυγούστου, 2018

Στις 4.090 οι αιτήσεις για το επίδομα πυρόπληκτων

Τέσσερις χιλιάδες ενενήντα (4.090) αιτήσεις πυρόπληκτων για να λάβουν το επίδομα έχουν κατατεθεί συνολικά μέχρι σήμερα, ενώ σε 1.474 νοικοκυριά και 43 επιχειρήσεις έχει ήδη καταβληθεί μαζί με το επίδομα τηλεπικοινωνιών αναγκών.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μετά και τη χθεσινή δέκατη ένατη ημέρα της σχετικής διαδικασίας, κατατέθηκαν συνολικά τέσσερις χιλιάδες ενενήντα (4.090) αιτήσεις.
Από τις 4.090 αιτήσεις, οι 1.400  κατατέθηκαν στον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου,  οι 1.644 στον δήμο Μαραθώνα, οι 607 στον φήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 437 στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι διαδικασίες ελέγχου των αιτήσεων, με αποτέλεσμα, χθες, Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, να έχουν ήδη καταβληθεί  σε 1.474 νοικοκυριά και 43 επιχειρήσεις τα επιδόματα των 6.200 ευρώ και 9.200 ευρώ, καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονη καταβολή στους δικαιούχους και του τηλεπικοινωνιακού επιδόματος των 1.200 ευρώ, μαζί με τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης των 5.000 ευρώ και 8.000 ευρώ που χορηγείται από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Προς ενημέρωση των πολιτών, το ωράριο λειτουργίας των τεσσάρων κέντρων αιτήσεων στους τρεις προαναφερθέντες δήμους και στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών είναι το εξής: Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μ. και Σάββατο από τις 9:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…