Άρθρο Localit 03 Δεκεμβρίου, 2019

Στήριξη των ΑμεΑ από τον Δήμο Μαραθώνος

H δημιουργία κέντρου δημιουργικής απασχόλησης καθώς και στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑμεΑ στον Δήμο Μαραθώνος, συζητήθηκε μεταξύ του δημάρχου της πόλης Στέργιου Τσίρκα και του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με αναπηρία «Η Χρυσηίδα».

Η συνάντηση έγινε ενόψει της σημερινής Παγκόσμιας ημέρας ατόμων με ειδικές ανάγκες και όπως επισήμανε ο κ. Τσίρκας δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθε το θέμα δημιουργίας ΚΔΑΠ για άτομα με ειδικές ανάγκες «στον Δήμο μας». «Είμαστε σε διαρκή επαφή με Ενώσεις Γονέων και Σωματεία προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ΑμΕΑ συμπολιτών μας», δήλωσε, προσθέτοντας ότι προωθείται ήδη η εξεύρεση λύσεων για τη δημιουργία ΚΔΑΠ όλων των παιδιών του Δήμου Μαραθώνος.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές 2026

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής για…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου στην ΕΡΤ3 : Δήμοι υπό πίεση- Ζητείται άμεση οικονομική ενίσχυση χωρίς νέα βάρη στους πολίτες

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Αποδελτίωση», στους δημοσιογράφους Όλγα Ψαρίδου και Ίων Τσώχο, παραχώρησε την…

Με μια ματιά 02 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Κέρκυρα τιμώμενη πόλη στις «Εορτές Εξόδου» 2026 στο Μεσολόγγι

Τιμώμενη πόλη στις φετινές «Εορτές Εξόδου» στο Μεσολόγγι είναι η Κέρκυρα, στο πλαίσιο των επετειακών…