Άρθρο Localit 09 Ιουνίου, 2021

Στην τελική ευθεία ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το Παραλιακό Μέτωπο της Πάτρας

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση των προβλεπόμενων φακέλων από τους πέντε βραβευθέντες μελετητές που είχαν επιλεγεί στο προηγούμενο στάδιο του Διαγωνισμού, για το Παραλιακό Μέτωπο της Πάτρας.

Στους φακέλους τους περιλαμβάνονται τεχνικά σχέδια και εκθέσεις, προπλάσματα κ.λπ. με πιο αναλυτικό, πιο συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο περιεχόμενο.

Εντός των προσεχών ημερών θα συνέλθει η Κριτική Επιτροπή για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αρχιτεκτονικών προτάσεων των μελετητών.

Στους μελετητές του 1ου βραβείου, θα ανατεθούν οι οριστικές μελέτες και θα αναζητηθούν χρηματοδοτήσεις, προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα.

«Η ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου σε τόσο μεγάλη έκταση και μήκος είναι κρίσιμης σημασίας για την Πάτρα, αφού θα αλλάξει άρδην τα πολεοδομικά, λειτουργικά και αισθητικά δεδομένα της πόλης μας για πολλές δεκαετίες.

Ο λαός της Πάτρας θα χαίρεται αδάπανα έναν μεγάλο, όμορφο και ελεύθερο χώρο, για αναψυχή, ξεκούραση, αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες» τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 22 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Την ενίσχυση 70 νέων επενδυτικών σχεδίων, συνολικού κόστους 65,8 εκ. ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης

Ο  περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε σήμερα αποφάσεις έγκρισης ενισχύσεων για την υλοποίηση νέων επενδυτικών…

Με μια ματιά 16 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πλατανιά: Έργα ανάπλασης συγχρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο

Την ένταξη και συγχρηματοδότηση, από το «Πράσινο Ταμείο» και ίδιους πόρους, του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων…

Με μια ματιά 16 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού: Ραντεβού στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 24 Ιουνίου

Πιστό στο ραντεβού του εδώ και 27 χρόνια, ξεκινά και αυτό το καλοκαίρι το Φεστιβάλ…