Άρθρο Localit 24 Ιουλίου, 2014

Στην Περιφέρεια Κρήτης ο Χ. Γ. Φούχτελ

fouxtelTην Περιφέρεια Κρήτης επισκέφθηκε ο Γερμανός υφυπουργός του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας-Κοινωνικών Υποθέσεων και εντεταλμένος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ και είχε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Κατά την συνάντηση ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της επόμενης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης την Άνοιξη του 2015 στη Κρήτη με οργανωτή και συντονιστή τον κ. Φούχτελ, ο οποίος ήρθε στο νησί για να ενημερώσει σχετικά τους φορείς.

Εξάλλου στη σύσκεψη στο γραφείο του περιφερειάρχη, παρουσία Γερμανών βουλευτών, εκπροσώπων γερμανικών φορέων και στελεχών της πρεσβείας, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ συζήτησαν θέματα που αφορούν στην προώθηση του κρητικού τουρισμού στη γερμανική αγορά, τις δυνατότητες επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στη Κρήτη, τη συντονισμένη προώθηση στη γερμανική αγορά των κρητικών ποιοτικών προϊόντων, τη συνεργασία σε επίπεδο αυτοδιοίκησης , εκπαίδευσης και ανάπτυξης που συνδέονται άμεσα με την αγορά εργασίας για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διεθνείς Σχέσεις 05 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – Κοινή Δήλωση Ευρωπαϊκών Συνελεύσεων (4.2026 και Δήλωση Εισηγητών Κογκρέσου, 5.2026).
Διεθνείς Σχέσεις 05 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, ΚΟΥΒΟΛΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, 9-10.6.2026
Ενδιαφέρουν 04 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: «Άθληση για Όλους» και αγώνες «Νίκη Μπακογιάννη»

Την τελετή λήξης των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» για την περίοδο 2025-2026 διοργανώνει ο Δήμος…