Άρθρο Localit 14 Μαρτίου, 2024

Στην Κορωνησία, ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας από τον Δήμο Αρταίων

Στην πανέμορφη περιοχή της Κορωνησίας θα γιορτάσει ο Δήμος Αρταίων την Καθαρά Δευτέρα, με μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα προσφέρει στους κατοίκους μια μοναδική εμπειρία στη γιορτή των Κούλουμων, που αποτελούν παράδοση βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα και την ιστορία της περιοχής.

«Την Καθαρά Δευτέρα, η Κορωνησία Άρτας γίνεται εορταστικός προορισμός για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής και ο ουρανός θα γεμίσει χαρταετούς», αναφέρει στο κάλεσμά του ο Δήμος Αρταίων.

Για το σκοπό αυτό λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτας θα διατεθούν δωρεάν από τον Δήμο και θα μεταφέρουν τους δημότες στο γραφικό ψαροχώρι του Αμβρακικού, όπου θα διασκεδάσουν και θα απολαύσουν την ατμόσφαιρα της γιορτής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακές σαρακοστιανές λιχουδιές, λαγάνες, ελιές, χαλβά, φασολάδα, προσφορά του Δήμου Αρταίων, αλλά και να απολαύσουν την αγνή ομορφιά του τοπίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέραμα: Δήμος και κάτοικοι, αποφασισμένοι «κλείνουν την πόλη»

Γιάννης Λαγουδάκος: «Παλεύουμε για τη βελτίωση της ζωής μας, κυκλοφοριακή ασφυξία τέλος! » Σε δυναμική…