Άρθρο Localit 20 Μαΐου, 2018

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας προσήχθησαν ο δήμαρχος, Κ. Νικολούζος και αντιδήμαρχοι

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας προσήχθησαν νωρίς το πρωί ο δήμαρχος Κώστας Νικολούζος, οι αντιδήμαρχοι, Σπύρος Ασπιώτης και Θεονύμφη-Αθανασία (Νόνη) Μάστορα, μετά από καταγγελία κατοίκου της περιοχής Τεμπλονίου, ότι «η δημοτική Αρχή προσπάθησε να εναποθέσει, παρανόμως, απορρίμματα σε κλειστό κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιδήμαρχος Κέρκυρας Νόνη Μάστορα, «ο δήμαρχος και κλιμάκιο αντιδημάρχων προέβησαν το πρωί στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση που βρίσκεται ο ΧΥΤΑ», χωρίς όπως τόνισε «να υπάρχει η πρόθεση, εκ μέρους της δημοτικής Αρχής, να επιρριφθούν απορρίμματα στο “κλειστό” κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου».

Στην Αστυνομική Διεύθυνση έχουν σπεύσει αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής Αρχής του κ. Νικολούζου, καθώς επίσης η πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Τεμπλονίου.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση προσήχθη και κάτοικος του Τεμπλονίου που προκάλεσε φθορές σε όχημα του δήμου.

Την εξέλιξη της όλης υπόθεσης αναμένεται να κρίνει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…