Άρθρο Localit 10 Νοεμβρίου, 2014

Στην Αμφίπολη η πρώτη συνεδρίαση της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας

dimarxio amfipolisΣτην Αμφίπολη θα πραγματοποιηθεί, το μεσημέρι της Τρίτης, η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).

Το ΔΣ συνεδριάζει, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της ΠΕΔΚΜ και δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αμφίπολης, στο Ροδολίβος.

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι η επίδοση τιμητικής πλακέτας στην αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη, αλλά και η συμβολική ενίσχυση προς τον δήμο Αμφίπολης για την εκτέλεση υποστηρικτικών εργασιών της ανασκαφής.

Στην έναρξη της συνεδρίασης έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιερόθεος, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόφιλος Λεονταρίδης, βουλευτές του νομού Σερρών, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, καθώς και όλοι οι δήμαρχοι των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ενδιαφέρουν 10 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 9ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης (9th EcoMobility Conference) στις 28 Ιανουάριου 2026, το…