Άρθρο Localit 26 Οκτωβρίου, 2017

Στη Βουλή με πρωτοβουλία Γαληνού η διαχείριση προσφυγικών ροών

Στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, θα παραστούν την ερχόμενη Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 14.00, οι δήμαρχοι Λέσβου Σπύρος Γαληνός, Χίου Μανώλης Βουρνούς, Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, Κω Γιώργος Κυρίτσης και Λέρου Μιχάλης Κόλιας.

Στην εν λόγω συνεδρίαση θέμα ημερήσιας διάταξης είναι: «Συζήτηση με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σχετικά με τη διαχείριση των προσφυγικών ροών στα νησιά του Αιγαίου» και οι Δήμαρχοι Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου, θα ενημερώσουν για το θέμα τα μέλη της Επιτροπής.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Δημάρχου Λέσβου, με σκοπό να ενημερωθεί διεξοδικά και εμπεριστατωμένα η παραπάνω επιτροπή και κατ΄ επέκταση όλο το σώμα τις Βουλής, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα παραπάνω νησιά και με στόχο να προωθηθούν άμεσα οι ανάλογες λύσεις.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…