Άρθρο Localit 26 Οκτωβρίου, 2017

Στη Βουλή με πρωτοβουλία Γαληνού η διαχείριση προσφυγικών ροών

Στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, θα παραστούν την ερχόμενη Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 14.00, οι δήμαρχοι Λέσβου Σπύρος Γαληνός, Χίου Μανώλης Βουρνούς, Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, Κω Γιώργος Κυρίτσης και Λέρου Μιχάλης Κόλιας.

Στην εν λόγω συνεδρίαση θέμα ημερήσιας διάταξης είναι: «Συζήτηση με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σχετικά με τη διαχείριση των προσφυγικών ροών στα νησιά του Αιγαίου» και οι Δήμαρχοι Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου, θα ενημερώσουν για το θέμα τα μέλη της Επιτροπής.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Δημάρχου Λέσβου, με σκοπό να ενημερωθεί διεξοδικά και εμπεριστατωμένα η παραπάνω επιτροπή και κατ΄ επέκταση όλο το σώμα τις Βουλής, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα παραπάνω νησιά και με στόχο να προωθηθούν άμεσα οι ανάλογες λύσεις.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Την παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τη διαδικασία καθαρισμού των οικοπέδων ανακοίνωσε σε δηλώσεις…

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη δημιουργία δικτύου μονοπατιών στα Βόρεια Τζουμέρκα

Συνολικά 18 σηματοδοτημένες πεζοπορικές διαδρομές, μήκους 41,4 χλμ. περίπου, θα αποκτήσει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων…

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρωτοφανής η κυβερνοεπίθεση στην ΕΕΤΑΑ

Μέτρα για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων Πρωτοφανείς διαστάσεις για τα ελληνικά δεδομένα παίρνει η…