Άρθρο Localit 15 Ιουνίου, 2017

Στα τέλη Ιουνίου το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΣ στη Βουλή

Στο τέλος Ιουνίου θα  έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, από το βήμα της Βουλής. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται προς τελική επεξεργασία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Το νομοσχέδιο, όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Β. Κεγκέρογλου,  θα  περιλαμβάνει ευνοϊκή σχετική διάταξη, τόσο για τους οφειλέτες όσο και για τους δήμους.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση θα συμβάλει στην εισπραξιμότητα των δήμων και θα είναι ανακουφιστική για τους οφειλέτες, είπε ο κ. Σκουρλέτης. Ενημέρωσε ότι η ρύθμιση θα προβλέπει ανώτατο όριο εξόφλησης των χρεών τις 100 δόσεις, ενώ αναλόγως του τρόπου πληρωμής θα είναι δυνατή ακόμη και η διαγραφή του συνόλου των προσαυξήσεων.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαύδος: Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης

Ξεκίνησε στη Γαύδο η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης, που έχει…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναγκαία η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων για την τοπική ανάπτυξη

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή Υδάτινα Οικοσυστήματα και Τοπική Ανάπτυξη» αύριο Σάββατο 26 Απριλίου  στο…