Άρθρο Localit 23 Φεβρουαρίου, 2020

Στ. Πέτσας: Οι κλειστές δομές είναι προς το συμφέρον των νησιωτών μας και των πολιτών όλης της Ελλάδας

«Οι προθέσεις του πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρες. Δεν έχει ούτε ανασχηματισμό ούτε εκλογές. Νομίζω ότι είναι ένα αγαπημένο θέμα στα Μ.Μ.Ε. και σε πάρα πολύ κόσμο, που ασχολείται με την πολιτική, το οποίο από καιρού εις καιρόν έρχεται. Εμείς ως προτεραιότητα έχουμε την εφαρμογή του κυβερνητικού σχεδίου. Ο πρωθυπουργός το αξιολογεί συνεχώς, όπως κάνει και τώρα με τον απολογισμό του εξαμήνου και τον σχεδιασμό του επόμενου» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, είπε ότι η κυβέρνηση καταλαβαίνει την ανάγκη των τοπικών αρχόντων, του περιφερειάρχη, των δημάρχων, να έχουν μια συνεχή και άμεση επαφή με τους ψηφοφόρους τους και προσέθεσε: «Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς θα μείνουμε αδρανείς. Έχουμε ένα ξεκάθαρο σχέδιο. Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται και οι κλειστές δομές. Προχωρούμε από τις αρχές της εβδομάδας στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή των κλειστών δομών. Πιστεύουμε ότι είναι προς το συμφέρον των νησιωτών μας και των πολιτών όλης της Ελλάδας».

«Δεν θέλουμε να ξανάρθει το καλοκαίρι και να έχουμε αυτές τις άναρχες δομές, οι οποίες δεν θα μπορούν να υποδεχθούν με ασφάλεια, με συνθήκες υγιεινής και με έλεγχό τους νέους πρόσφυγες ή μετανάστες, από την Τουρκία. Θέλουμε να έχουμε προλάβει να κατασκευάσουμε τις κλειστές δομές, ώστε σιγά-σιγά να μπει μια τάξη και να κλείσουν οι άναρχες δομές. Αυτό είναι προς το συμφέρον και των τοπικών κοινωνιών» σημείωσε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…