Φρεσκομαγειρεμένο ζεστό φαγητό θα σερβίρει σε όλους τους πολίτες ο Δήμος Αμαρουσίου σε καθημερινή βάση από σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής δράσης «Σπιτική Κουζίνα».
Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12 μ.μ. έως τις 4 μ.μ., μέσα από μια ποικιλία επιλογών, όλοι θα μπορούν να προμηθευτούν ζεστό, και πάνω απ’ όλα πιστοποιημένο σπιτικό φαγητό στο συμβολικό αντίτιμο των 2,50 ευρώ ανά μερίδα.
Σημείο διανομής: Πλατεία Εργατικών Κατοικιών 1 (δίπλα στο ΚΕΠ).
Το πρόγραμμα «Σπιτική Κουζίνα» τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, εντάσσεται στις κοινωνικές του πρωτοβουλίες και απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας με στόχο την υποστήριξή τους για την καλύτερη διαχείριση των συνεπειών από την οικονομική κρίση.