Άρθρο Localit 24 Φεβρουαρίου, 2018

Σκοτώθηκε 5χρονο προσφυγόπουλο στη Λέσβο διασχίζοντας μόνο του κεντρική λεωφορο

 

 

Νεκρό ανασύρθηκε από τις ρόδες αυτοκινήτου που το παρέσυρε στις 3 περίπου σήμερα το μεσημέρι, πεντάχρονο αγοράκι, προσφυγόπουλο Συριακής καταγωγής.

 

Το δυστύχημα συνέβη επί της κεντρικής επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Μανταμάδου, στο ύψος του καταυλισμού του Καρά Τεπέ όπου διέμενε το άτυχο παιδί με την εννεαμελή οικογένεια του.

 

Το πεντάχρονο άτυχο παιδί είχε βγει από τον καταυλισμό μόνο του χωρίς συνοδό και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να περάσει κάθετα τον πολυσύχναστο κεντρικό οδικό άξονα της ανατολικής Λέσβου, προκειμένου να μεταβεί σε κάποια από τις πολλές άτυπες δομές που λειτουργούν μη κυβερνητικές οργανώσεις στην περιοχή γύρω από τον μεγάλο δημοτικό καταυλισμό. Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου μεταφέρθηκε διαγνώσθηκε και τυπικά ο θάνατος του.

 

Ας σημειωθεί ότι η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα αυξημένη, δεν υπάρχει δυνατότητα νόμιμης διάβασης πεζών από το ένα σημείο του δρόμου στο άλλο και τέλος δεκάδες αυτοκίνητα εργαζομένων στον καταυλισμό ή απασχολουμένων σε μη κυβερνητικές οργανώσεις παρκάρουν από τη μια κι την άλλη μεριά δημιουργώντας πολύ κακές συνθήκες ορατότητας σε διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων.

 

Πηγή :ΑΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων & συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) καλεί όλους τους Δήμους της χώρας σε συμβολικό κλείσιμο…

Ενδιαφέρουν 11 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 3ο Συνέδριο Πολιτικής Προστασίας & Έξυπνων Πόλεων

Πάνω από 30 στελέχη της Αυτοδιοίκησης και ειδικοί ανέδειξαν καλές πρακτικές, τεχνολογίες και προκλήσεις για…

Ενδιαφέρουν 10 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραβεία Φιλοζωίας 2025 – Ηρωικές Καρδιές

Η πρώτη μεγάλη τελετή απονομής των «Βραβείων Φιλοζωίας 2025 – Ηρωικές Καρδιές», μια πρωτοβουλία της…