Άρθρο Localit 07 Μαρτίου, 2018

Σέρρες:Δράσεις του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης για την Ημέρα της Γυναίκας

Ημερίδα, street work, και έκθεση φωτογραφίας, διοργανώνει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο της Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Πιο αναλυτικά:

  • Αύριο Πέμπτη 8 Μαρτίου, από τις 11.00 έως τις 13.00, θα γίνει Street work- ενημέρωση & ευαισθητοποίηση πολιτών στην πλατεία Κρονίου, της πόλης.
  • Την Παρασκευή 9 και το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο «Μιλάω- Αισθάνομαι- ΦωτογραφίΖΩ», με φωτογραφίες που τράβηξαν συμβουλευόμενες γυναίκες του Κέντρου στο φουαγιέ του ΔηΠεΘε.Στη συνέχεια η έκθεση θα μεταφερθεί μόνιμα στο χώρο του Συμβουλευτικού Κέντρου.

Επιπλέον, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Σερρών θα συμμετέχει σε ημερίδα που θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Κοινότητας Σιδηροκάστρου με θέμα: «Ημέρα της Γυναίκας – Συζητώντας για τη βία κατά των γυναικών», σήμερα  Τετάρτη 7 Μαρτίου , στις 11:00, στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Σιδηροκάστρου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τη δυνατότητα να διαγράφει οφειλές ευάλωτων πολιτών ζητά ο δήμος Περάματος

Γιάννης Λαγουδάκος: «Ευθύνη μας να προστατεύουμε την αξιοπρέπεια της διαβίωσης για τους ανθρώπους του μόχθου»…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Ερωτήσεις και απαντήσεις για το ΠΔ σχετικά με την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων

Με επτά απαντήσεις σε επτά ερωτήσεις αντικρούει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τις αντιδράσεις Τοπικής…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμπεράσματα και προτάσεις της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Εργασίας για τα αδέσποτα ζώα

Συμπεράσματα και Προτάσεις εξέδωσε η ομάδα εργασίας της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Εργασίας της αυτοδιοίκησης για…