Άρθρο Localit 30 Ιουνίου, 2017

Σε Λέρο και Πάτμο σήμερα Γ. Δραγασάκης και Ν. Σαντορινιός

Επισκέψεις σε Λέρο και Πάτμο πραγματοποιεί σήμερα  Παρασκευή 30 Ιουνίου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μαζί με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Λέρο περιλαμβάνει την διεξαγωγή άτυπης σύσκεψης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου με την συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων του νησιού και την συμμετοχή σε τελετή βράβευσης ντόπιων αθλητών με πανελλαδικές διακρίσεις.

Στην Πάτμο, ο κ. Δραγασάκης και ο κ. Σαντορινιός θα παραστούν στην τελετή αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο λειτουργίας της αφαλάτωσης και στη συνέχεια θα συμμετέχουν σε εκδήλωση εγκαινίων που θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του νησιού.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…