Άρθρο Localit 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο μεταβαίνει ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στα τρία νησιά του Ιονίου που επλήγησαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανού», μεταβαίνει εκτάκτως ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη, θα πραγματοποιήσει σειρά συσκέψεων με Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους των περιοχών αυτών, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Πολιτικής Προστασίας (Πυροσβεστικό σώμα, ΕΛ.ΑΣ., ΕΚΑΒ, ΔΕΔΔΗΕ κλπ), για τον καλύτερο συντονισμό και επίσπευση των ενεργειών τους προς ταχεία αποτίμηση και άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα:

Σάββατο, 19/09 (20.30), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς (Αργοστόλι) με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Σταύρου Τραυλού, καθώς και των Δημάρχων, Θεόφιλου Μιχαλάτου, Γεώργιου Κατσίβελη και Γεράσιμου Μονιά.

Κυριακή, 20/09 (08.45) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιθάκης με συμμετοχή του Δημάρχου, Διονύση Στανίτσα. Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα μεταβεί στη Ζάκυνθο, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη (10.30) στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη, Γεώργιου Στασινόπουλου και του Δημάρχου, Νικήτα Αρετάκη. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 28 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αιγάλεω: Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων

Με σημαντική συμμετοχή πολιτών και με μήνυμα αγάπης προς τα ζώα συντροφιάς πραγματοποιήθηκε η 1η…

Ρεπορτάζ 27 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κων. Κουκάς: «Ο νέος Κώδικας και η Συνταγματική Αναθεώρηση να ενισχύσουν ουσιαστικά την τοπική δημοκρατία»

Τη σύνδεση του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και…

Ρεπορτάζ 27 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νικ. Κακλαμάνης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πυλώνας δημοκρατίας»

Στην ημερίδα της ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρος της Βουλής και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Νικήτας Κακλαμάνης…