Άρθρο Localit 21 Μαρτίου, 2023

Σε Δημόσια Διαβούλευση το Σχέδιο ΒΑΑ Δήμου Αρταίων 2021-2027

Ο Δήμος Αρταίων στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2021-2027 εκπονεί Σχέδιο για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ).

Στο πλαίσιο της κατάρτισης  του σχεδίου, ο Δήμος προσκαλεί τους πολίτες και τους φορείς της περιοχής, στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης να εκφράσουν τις απόψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις μέσω e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση dimos@arta.gr, έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Υπενθυμίζεται πως η 1η φάση του Σχεδίου ΒΑΑ είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων arta.gr, στη διαδρομή Επικαιρότητα – Διαβουλεύσεις.

Το ΒΑΑ είναι το σχέδιο του Δήμου Αρταίων, που περιέχει  εκείνες τις ενέργειες τις δράσεις και τα έργα, τα οποία έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τις οικονομικές περιβαλλοντικές, κλιματικές, κοινωνικές και δημογραφικές συνθήκες, αλλά και να προσδώσουν αναπτυξιακή πνοή στο Δήμο Αρταίων με επίκεντρο την πόλη της Άρτας.

Επιπλέον το ΒΑΑ θα αποτελέσει και το εργαλείο για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ήπειρος, αλλά και από άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 01 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συντηρούνται και βελτιώνονται οι ποδηλατόδρομοι Λίμνης Πλαστήρα

Στην συντήρηση και βελτίωση των ποδηλατοδρόμων στις Δημοτικές Ενότητες Νεβρόπολης Αγράφων και Πλαστήρα, προχωρά ο…

Ενδιαφέρουν 01 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινάει η ανάπλαση του Ποταμού Αντικυθήρων

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων οικισμού Ποταμού Αντικυθήρων και συνοδευτικές εργασίες», που…

Ενδιαφέρουν 01 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ορκωμοσία υπαλλήλων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Θηβαίων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, η επίσημη ορκωμοσία των μόνιμων υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια στο…