Άρθρο Localit 20 Νοεμβρίου, 2024

Σε δημόσια διαβούλευση η νέα Κανονιστική Απόφαση για τη διαχείριση των κοινόχρηστων χώρων στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου

Σε δημόσια διαβούλευση θέτει ο Δήμος Ρεθύμνης το σχέδιο της νέας Κανονιστικής Απόφασης που αφορά τη διαχείριση των κοινόχρηστων χώρων στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Πρόκειται για την τροποποίηση της Κανονιστικής Απόφασης, με την οποία τίθενται τα επιτρεπόμενα όρια για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και εμπορευμάτων σε κοινόχρηστους χώρους και στην οποία, σύμφωνα με την δημοτική Αρχή, έχουν ληφθεί υπόψη οι γνωμοδοτήσεις που υποβλήθηκαν από τους συναρμόδιους φορείς για την εύρυθμη λειτουργία του ιστορικού κέντρου.

Το κείμενο με τα επισυναπτόμενα αποσπάσματα χαρτών που περιλαμβάνουν το σχέδιο της τροποποιημένης κανονιστικής απόφασης θα βρίσκονται σε δημόσια διαβούλευση στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνης, rethymno.gr, και συγκεκριμένα στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.rethymno.gr/information-services/press-release/dt-18-11-24.html.

Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης ή φορέας μπορεί υπογεγραμμένα να υποβάλλει γραπτώς τις θέσεις και τις προτάσεις του, οι οποίες και θα εξεταστούν προκειμένου το τελικό σχέδιο να τεθεί προς επεξεργασία και ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ρεθύμνης. Τελική προθεσμία για να καταθέσουν πολίτες και φορείς ενυπόγραφα τις προτάσεις τους είναι η 5η Δεκεμβρίου.

Η συμμετοχή στην δημόσια διαβούλευση θα ενισχύσει τη βέλτιστη κατάρτιση μιας απόφασης που αφορά την κοινωνία του Ρεθύμνου, παράλληλα όπως αναφέρει η δημοτική Αρχή, την εύρυθμη λειτουργία της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου και τη συνύπαρξή όλων με σεβασμό, συνοχή και αλληλεγγύη.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…

Ρεπορτάζ 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκη για το Μάτι: Κανένα ελαφρυντικό στους ενόχους για την τραγωδία

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισαν οι δικαστές στους δέκα ενόχους για την υπόθεση της πυρκαγιάς στο…

Ρεπορτάζ 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδήλωση του Ινστιτούτου για τη Σοσιαλδημοκρατία –InSocial για το παραλιακό μέτωπο της Αττικής

«Ναι στην Ανάπτυξη – Όχι στην υποβάθμιση και αλλοίωση του παράκτιου τοπίου». Αυτό ήταν το…