Άρθρο Localit 13 Απριλίου, 2017

Σε αναζήτηση διαμερισμάτων για πρόσφυγες η Αναπτυξιακή ΟΤΑ Ρεθύμνου

Tη μίσθωση διαμερισμάτων εντός της πόλης του Ρεθύμνου ή σε περιοχές και οικισμούς κοντά σ’ αυτήν, ώστε να στεγαστούν προσωρινά πρόσφυγες, ζητά η ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ ΑΕ ΟΤΑ, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Τα διαμερίσματα, τα οποία θα έχουν διάρκεια μίσθωσης έως 31/12/2017, με δυνατότητα παράτασης ενός έτους, πρέπει να είναι κατάλληλα για τη στέγαση 4 έως 6 ατόμων, να βρίσκονται σε τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως νοσοκομεία, κοινωφελείς δομές κ.λπ., καθώς και να υπάρχει σύνδεση με αστική και υπεραστική συγκοινωνία.

Από την πλευρά της, η ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ ΑΕ ΟΤΑ, ως μισθωτής αναλαμβάνει την επίπλωση και τον εξοπλισμό των διαμερισμάτων, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τα κοινόχρηστα και την αποκατάσταση τυχόν ζημιών μετά το πέρας της σύμβασης. Επίσης, δίδεται η δυνατότητα προπληρωμής των ενοικίων έως το τέλος του 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τις 9.00 – 15.00, στις έδρες των εμπλεκόμενων φορέων. Οι αιτήσεις και αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εκμίσθωση των κατοικιών βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.akomm.gr.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…