Δημοσιεύθηκε KYA των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για την ανάθεση της οργάνωσης και λειτουργίας των κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος για το 2025 σε δήμους.
Ειδικότερα με ΚΥΑ καθορίζονται το πλαίσιο διοίκησης, οι προϋποθέσεις φιλοξενίας παιδιών, ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρίες, τα κριτήρια συμμετοχής, οι ειδικότητες και τα προσόντα του προσωπικού, καθώς και οι διαδικασίες σίτισης, ασφάλειας και υγειονομικής κάλυψης.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό με 6.000.000 ευρώ, προβλέπει 13.595 φιλοξενούμενους και στοχεύει στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας μέσω της θερινής φιλοξενίας ευάλωτων ομάδων.
Άρθρο Localit 16 Απριλίου, 2025
Σε 29 δήμους ανατέθηκε το κρατικό πρόγραμμα κατασκηνώσεων (ΚΥΑ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ετικέτες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ενδιαφέρουν
12 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τιμητικές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Ψαρών
Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών διοργανώνει εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 202η Επέτειο του…
Ενδιαφέρουν
11 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ιωαννιτών: Δηλώσεις ζημιών από τη χαλαζόπτωση της 10ης Ιουνίου
Τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση των προβλεπόμενων οικονομικών ενισχύσεων έχουν οι πολίτες του…
Ενδιαφέρουν
09 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Ρομπο-μαστορέματα» στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας-Ρέντη
Δωρεάν εργαστήρια ρομποτικής για παιδιά διοργανώνουν τον Ιούνιο οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας και Αγίου Ιωάννη…