Άρθρο Localit 12 Δεκεμβρίου, 2022

 «Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» το Γυμνάσιο-Λ.Τ. Αγίου Ευστρατίου

«Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», αναγορεύτηκε  το Γυμνάσιο με Λ.Τ. (Λυκειακές Τάξεις), του Αγίου Ευστρατίου.

Το σχολείο συμμετείχε τη σχολική χρονιά 2021-2022, στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Σχολεία-Πρέσβεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Συμμετείχαν οι μαθητές/μαθήτριες Στυλιανός Κεραμίδης, Μυρσίνη Κουδουνά και Στυλιανός Μπλέτσος, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Αλέξανδρου Στυλιανίδη (συντονιστής), Αικατερίνης Γεροστεργίου, Άννας Παπανικολάου και Βασίλειου Χαραλαμπόπουλου.

Οι  μαθητές/μαθήτριες ανέπτυξαν πρωτοβουλίες και δράσεις για τις αξίες και τα ιδανικά της Ευρώπης, τον ευρωπαϊκό κοινοβουλευτισμό, καθώς και για τον ρόλο και τη λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πολύτιμη ήταν η συμβολή των υπόλοιπων μαθητών και μαθητριών της σχολικής μονάδας τόσο κατά την υλοποίηση των δραστηριοτήτων όσο και κατά τη διάχυση των παραγόμενων αποτελεσμάτων. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος παρέλαβαν τιμητικό δίπλωμα συμμετοχής, ενώ το σχολείο αναγορεύτηκε σε «Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Πηγή: Δήμος Αγίου Ευστρατίου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Θηβαίων φιλοξενεί το 4ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και…

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
InterAigis 2026: Στο προσκήνιο Πολιτική Προστασία και ΟΤΑ

Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η…

Ενδιαφέρουν 17 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αμαρουσίου: Έναρξη καλλιτεχνικών εκδηλώσεων 2026

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοίνωσε την έναρξη των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και…