Άρθρο Localit 16 Αυγούστου, 2019

Σαμοθράκη: Συνεχίζονται τα δρομολόγια από το «ANDROS JET» – Παρατείνεται η ναύλωση του «ΑΝΑΞ»

Την εκτέλεση των δρομολογίων στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη συνεχίζει το επιβατηγό – οχηματαγωγό ταχύπλοο σκάφος «ANDROS JET», κατόπιν ενεργειών του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τα δρομολόγια του πλοίου για το Σάββατο 17.8.2019 και την Κυριακή 18.8.2019 έχουν ως εξής: Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη στις 8:00 με άφιξη Σαμοθράκη στις 9:30. Αναχώρηση από Σαμοθράκη12:00 με άφιξη στην Αλεξανδρούπολη στις 13:30. Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη στις 15:30 με άφιξη στη Σαμοθράκη στις 17:00. Αναχώρηση από τη Σαμοθράκη στις 18:30 με άφιξη στην Αλεξανδρούπολη στις 20:00.

Δεδομένων των εξελίξεων σχετικά με την επαναδρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΟΣ ΙΙ» στην γραμμή, θα υπάρξει συνεννόηση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία του «ANDROS JET» για τη συνέχιση των δρομολογίων του στην γραμμή.

Επίσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 25/8 η ναύλωση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΑΝΑΞ» για την μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

Συνεχής επικοινωνία του Τ. Θεοδωρικάκου με τον περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Σε συνεχή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με στόχο την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει εδώ και μέρες το νησί της Σαμοθράκης, εξαιτίας των δυσχερειών στην ακτοπλοϊκή της σύνδεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τις απαραίτητες ενέργειες έχει εξασφαλιστεί πλήρως ο ανεφοδιασμός του νησιού, ενώ εξετάζονται και δράσεις για την ανάπτυξη του νησιού έτσι ώστε να αμβλυνθούν οι αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό και την οικονομία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 16 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Κεφαλογιάννης για καθαρισμούς οικοπέδων: Nέο θεσμικό πλαίσιο για επιβράβευση των δήμων που επιδεικνύουν υψηλό βαθμό συμμόρφωσης

Στην ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιφέρεια Β. Αιγαίου: 60 εκ. ευρώ για θωράκιση των νησιών από τη λειψυδρία

Πρωτοβουλία για  την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των νησιών του Βορείου Αιγαίου απέναντι στο μείζον πρόβλημα…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη Βουλή τροπολογία για τον ΝΟΚ

Η τροπολογία προβλέπει ένταξη των κινήτρων και προσαυξήσεων του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού στον πολεοδομικό σχεδιασμό,…