Άρθρο Localit 04 Νοεμβρίου, 2020

Rapid test για τους φοιτητές, από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Στην προμήθεια rapid test προχωρά ο δήμος Αγίου Νικολάου προκειμένου να διατεθούν και να χρησιμοποιηθούν, σε πρώτη φάση, σε φοιτητές. Τα τεστ θα γίνουν αύριο Πέμπτη 5/11 στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, στις 8/11 στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης και στις 11/11 στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου.

dav

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός, εξηγεί ότι αυτή η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο πρόληψης του covid 19, σημειώνοντας πως μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας και την επιτυχία με την οποία στέφθηκε η προσπάθεια των πολιτών, χρειάζεται εκ νέου προσπάθεια.

«Η δημοτική αρχή, στην προσπάθειά της να συμβάλει στη διατήρηση της σημερινής καλής εικόνας, εκτός των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα, θα προχωρήσει στην προμήθεια ικανού αριθμού rapid test ειδικά αυτή την περίοδο, που λόγω των γενικών περιορισμών θα επιστρέψουν οι φοιτητές μας από περιοχές με υψηλό υιικό φορτίο, άρα απαιτείται περισσότερο έλεγχος και ενημέρωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως προστίθεται, ήδη, διαμορφώνεται πρόγραμμα για την υλοποίηση των τεστ, που σε δεύτερη φάση θα αφορά ομάδες οι οποίες θα υποδειχθούν ή ακόμη και τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλον τον δήμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…