Άρθρο Localit 03 Οκτωβρίου, 2019

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Βαρνάβα Αττικής κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πριν από λίγο, σε δασική έκταση στον Βαρνάβα Αττικής, κοντά σε κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική.

Ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την πυρκαγιά ενώ κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να αποφευχθεί ο κίνδυνος, τονίζει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Βαθρακογιάννης. «Σύμμαχός μας είναι οι χαμηλοί άνεμοι και το γεγονός ότι υπάρχει υγρασία στην περιοχή», προσθέτει.

  Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 34 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, το ειδικό μηχανοκίνητο της Πυροσβεστικής, 1 ελικόπτερο, ενώ παράλληλα συνδράμουν και εθελοντές στην δύσκολη προσπάθεια για κατάσβεση της φωτιάς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…