Άρθρο Localit 14 Οκτωβρίου, 2022

Προϋπολογισμός  1.9 εκ ευρώ  για τα έργα οδοποιίας στον Δήμο Καλαμαριάς

Άλλο ένα έργο ξεκινάει στον Δήμο Καλαμαριάς και αφορά στα έργα οδοποιίας που έχουν προγραμματιστεί σε 65 δρόμους  για το 2022-2023.

Οι κάτοικοι των περιοχών Κρήνης,  Φοίνικα, Αγ. Ιωάννη, Βότση, Κηφισιάς, αλλά και του κέντρου θα δουν συγκεκριμένους δρόμους τους να αλλάζουν όψη.

Χθες Πέμπτη, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου υπέγραψαν τη σύμβαση με τον ανάδοχο και το κόστος της φτάνει το 1εκ. ευρώ και τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου ένα χρόνο.

«Μέχρι το τέλος του 2023 στην Καλαμαριά θα έχουν γίνει έργα σε περισσότερους από εκατό δρόμους. Σίγουρα θα υπάρξει μια μικρή ταλαιπωρία εξαιτίας των αλλαγών στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν, όμως προχωράμε σε σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, την οποία βελτιώνουμε με κάθε τρόπο», τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Σύμφωνα με τον Δήμο,  συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει σε αριθμό τους διπλάσιους δρόμους από το πρόγραμμα που είχε εκτελεστεί την περίοδο 2018-2019 και ο προϋπολογισμός φτάνει το 1,9εκ. ευρώ.

 

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα “Προώθηση της ενεργειακής απόδοσης στις ΔΕΥΑ”

Παρατείνεται έως την 31η Μαΐου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης…

Ενδιαφέρουν 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στέγη και εργασία για άστεγους: Πρόσκληση για ένταξη στο πρόγραμμα από το δήμο Αρταίων

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το σχέδιο «Στέγαση και Εργασιακή Επανένταξη Αστέγων Δήμου Αρταίων και…

Ενδιαφέρουν 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
87 νέες θέσεις εργασίας στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου

Ογδόντα επτά (87) νέες θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών,…