Άρθρο Localit 07 Αυγούστου, 2019

Προβολή της Σύρου στην αυστριακή τουριστική αγορά

Με την ανάδειξη των ποιοτικών στοιχείων της, ως προορισμού για επισκέπτες με ειδικά ενδιαφέροντα, η Σύρος προβλήθηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της αυστριακής τουριστικής αγοράς.

Η blogger Σίλια Ελευθεριάδου, η οποία φιλοξενήθηκε στο νησί με φροντίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τουρισμού Κυκλάδων, Μιχάλη Παράβαλου, ξεναγήθηκε στο νησί, επισκέφθηκε τουριστικές επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής, συνομίλησε με επαγγελματίες και αποτύπωσε στον φωτογραφικό φακό της όσα αξίζει να προσέξει κανείς στην κυκλαδίτικη πρωτεύουσα.

Το ταξίδι διοργανώθηκε από την εταιρεία επικοινωνίας MTC GROUP, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με τον δήμο και εντάσσεται σε σειρά επισκέψεων με στόχο την επιλεκτική προβολή του νησιού σε ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…