Άρθρο Localit 13 Αυγούστου, 2012

Πρωτοβουλία Π.Ε. Ηρακλείου για Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ο κοινός και συντονισμένος εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου) για ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με την διοργάνωση μιας τριήμερης «γιορτής», όπως χαρακτηρίστηκε, με παράλληλες εκδηλώσεις σε ολόκληρο το νομό Ηρακλείου. Συστήθηκε ομάδα εργασίας η οποία θα επεξεργαστεί τις προτάσεις, θα απευθυνθεί και σε άλλους εμπλεκόμενους φορείς αναλαμβάνοντας το συντονισμό για την καλύτερη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Η προβολή της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς  του νησιού, αλλά και της κρητικής διατροφής, θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες της προσπάθειας αυτής.

Όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου στόχος είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και η ενεργή συμμετοχή της σε μια διοργάνωση που αφορά στον πολύ σημαντικό κλάδο της οικονομίας μας- τον Τουρισμό. Τέλος, σύμφωνα με τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη σκοπός του κοινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, είναι ν’ αποτελέσει θεσμό για τον τόπο μας, ο οποίος ξεκινά φέτος και κάθε χρόνο θα βελτιώνεται και θα εμπλουτίζεται με τη συμμετοχή όλων μας, αφού η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου είναι ανοικτή σε προτάσεις και στηρίζει δράσεις που αναδεικνύουν τον τόπο μας και στηρίζουν την τοπική οικονομία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε αυξημένη ετοιμότητα Δήμοι & Περιφέρειες λόγω κακοκαιρίας

Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας,…

Με μια ματιά 16 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δράση Λευκάδας και Αγρινίου για την ευαισθητοποίηση απέναντι στην αστεγία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026, στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας, δράση ευαισθητοποίησης…

Με μια ματιά 13 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας τίμησε τους λαμπαδηδρόμους των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Milano Cortina 2026

Εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης για τους Δραμινούς που συμμετείχαν στη λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων…