Άρθρο Localit 13 Αυγούστου, 2012

Πρωτοβουλία ΟΗΕ για προστασία των ωκεανών

Πρωτοβουλία για την προστασία των ωκεανών απο τη ρύπανση, την υπεραλιεία και την άνοδο της στάθμης των υδάτων που απειλεί εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, παρουσίασε την Κυριακή στη Νότια Κορέα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.

Στόχος  της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, όπως είπε ο Μπαν Κι Mουν,  είναι να  γίνει  αποτελεσματικότερος, στους κόλπους του Οργανισμού, ο συντονισμός των προσπαθειών για την προστασία των ωκεανών που κινδυνεύουν.

“Οι ωκεανοί μας θερμαίνονται και επεκτείνονται”, τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ σε ομιλία του στο Γεοζού, στο νότιο τμήμα της Νότιας Κορέας, στη διάρκεια διάσκεψης για τα 30 χρόνια από την υπογραφή της συνθήκης των Ηνωμένων Εθνών για το δίκαιο της θάλασσας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…

Εκτός Συνόρων ... 04 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η έκθεση «Μέγας Αλέξανδρος» του Ευθύμη Βαρλάμη στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας

53 έργα παρουσιάζονται στη Bibliotheca Alexandrina με τη συμβολή διεθνών και ελληνικών φορέων, μεταξύ των…

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…