Άρθρο Localit 09 Αυγούστου, 2021

Πρωτοβουλία ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας από το Δήμο Λέρου

Ο Δήμαρχος Λέρου  Μιχάλης Κόλιας εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζει τη θλίψη του για την καταστροφή βιβλικών διαστάσεων που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές, και είναι σε συνεχή επαφή με τους  Δημάρχους των πληγεισών περιοχών για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Έτσι, κατόπιν συνεννόησης με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), ο Δήμος, θα αποστείλει  άμεσα είδη ρουχισμού, καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας (τα οποία ήδη υπάρχουν στις αποθήκες του Κέντρου Κοινότητας) προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

«Σε περίπτωση που ζητηθεί περαιτέρω βοήθεια, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μέσω της οποίας θα υπάρξουν λεπτομέρειες για τον τόπο και τον τρόπο συγκέντρωσης ειδών άμεσης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, επισημαίνει χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μystreet»: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για καταγγελία αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

Οι δήμοι θα καταχωρίσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα «Μητρώο Καταχώρισης Αδειών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων», το οποίο…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δομών κοινωνικής μέριμνας στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαντορίνη: Έρευνα του ΕΚΠΑ για τον εντοπισμό περιοχών αυξημένου κατολισθητικού κινδύνου

Συστηματική έρευνα στο ανάγλυφο της Σαντορίνης διεξάγει η Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του…