Άρθρο Localit 06 Οκτωβρίου, 2022

Προτεραιότητα η αντιπλημμυρική προστασία στο δήμο Πεντέλης

Ολοκληρώνει ο δήμος Πεντέλης τη μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης, ώστε να υλοποιηθούν τα απαραίτητα έργα υποδομής, με την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και κυρίως σε περιοχές όπου παρατηρούνται προβλήματα κατά τις έντονες βροχοπτώσεις.

Η μελέτη περιλαμβάνει οδικά σημεία στην πλατεία Αγίας Τριάδας, στην Καλλιθέα, στη Νέα Πεντέλη, αλλά και τον δρόμο Ελ. Βενιζέλου στη Μονή.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε αντιπλημμυρικό έργο που αντιμετωπίζει το πρόβλημα συγκέντρωσης υδάτων στον δρόμο προς το κοιμητήριο Μελισσίων, με την κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο συγκεκριμένο σημείο.

«Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων υποδομής και ανάπτυξης για την πόλη μας», δήλωσε μεταξύ άλλων η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά και πρόσθεσε: «Με τη μελέτη που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίλυση του σοβαρότατου προβλήματος, που έχουν οι πολίτες της Πεντέλης από τη συσσώρευση υδάτων μετά από έντονες βροχοπτώσεις. Παράλληλα λύνουμε και σοβαρά καθημερινά θέματα που χρονίζουν, όπως αυτό της συγκέντρωσης υδάτων στην οδό Μουσών στα Μελίσσια. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ασφάλεια και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 24 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από το δήμο Αγίου Δημητρίου για απαγόρευση εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολεία

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας καταθέτει ο δήμος Αγίου Δημητρίου στο Μονομελές…

Με μια ματιά 24 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Από το Άλσος Παγκρατίου ξεκίνησε πιλοτικά η δράση “Καθαρίζουμε ενεργά”

Μέλη της Λέσχης Φιλίας Παγκρατίου φόρεσαν τα γάντια, πήραν τις σκούπες που τους παραχώρησε το…

Με μια ματιά 22 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Με 300 φυτά αναβάθμισαν το κέντρο της πόλης νέοι εθελοντές

Στη Ηράκλειο της Κρήτης, νέοι εθελοντές, γέμισαν με χρώματα και αρώματα  την υπερυψωμένη ζαρντινιέρα από…