Άρθρο Localit 25 Αυγούστου, 2022

Πρεμιέρα στην παραλία του Μπάτη κάνουν την 1η Σεπτεμβρίου τα «ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2022»

Δυναμικά επιστρέφουν τα «Φαληρικά 2022»,  στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, από την 1η έως την 11η Σεπτεμβρίου, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, συναυλίες, θεατρικές και μουσικο-θεατρικές παραστάσεις και όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Για περισσότερο από ένα 10ήμερο, η παραλία του Μπάτη θα κατακλυσθεί από κατοίκους και επισκέπτες του Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι θα ζήσουν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, γεμάτες από διασκέδαση και αναμνήσεις, με φόντο τη θάλασσα και τον ουρανό, με την παλέτα χρωμάτων του ρομαντικού ηλιοβασιλέματος και του λαμπερού φεγγαριού της παραλίας της πόλης.

Σημαντικοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδοποιοί και τραγουδιστές θα παρελάσουν από τη σκηνή της παραλίας Μπάτη συνθέτοντας ένα πολιτιστικό-καλλιτεχνικό γεγονός υψηλού επιπέδου.

«Τα ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2022 είναι το πολιτιστικό ραντεβού-θεσμός, που διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, παρά θίν’ αλός, σε μια πόλη που δίνει έμφαση στον πολιτισμό. Από την 1η Σεπτεμβρίου τα «ΦΑΛΗΡΙΚΑ» επιστρέφουν, για το ετήσιο ραντεβού στον Μπάτη, με μια σειρά παραστάσεων και συναυλιών, οι οποίες πρωτοστατούν, διασκεδάζουν, διδάσκουν και μας ταξιδεύουν στο χρόνο. Η σπουδαία τέχνη είναι πάντα ανοιχτόμυαλη, δεν αρκείται στο λίγο, επιδιώκει το βέλτιστο και, αυτή ακριβώς η αρχή, αποτελεί πηγή έμπνευσης του Δήμου μας. Σας περιμένουμε στο Παλαιό Φάληρο από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου», επισημαίνει ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή τις εκδηλώσεις.

Σημειώνεται ότι με πρωτοβουλία του δημάρχου και την μέριμνα του Τμήματος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου, όπως κάθε χρόνο και εφέτος, οι θεατές των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ 2022, καλούνται – εν είδει εισιτηρίου – να συνδράμουν σε εθελοντική κοινωνική δράση, με προσφορές τροφίμων προς τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο που θα λειτουργεί στο χώρο των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ, στον Μπάτη, από το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου μας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 07 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαναλειτουργεί ο δημοτικός κινηματογράφος «Νέα Ελβετία»

Ο δημοτικός κινηματογράφος Βύρωνα “Νέα Ελβετία”  από αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, λειτουργεί  πλέον κανονικά. Ολοκληρώθηκαν από…

Ενδιαφέρουν 07 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στα καλύτερα τουριστικά χωριά του κόσμου το Σουφλί

Στα καλύτερα τουριστικά χωριά του κόσμου κατατάχθηκε το Σουφλί στον κορυφαίο Διαγωνισμό “Best Tourism Villages” …

Ενδιαφέρουν 07 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τη στήριξη των ελαιοπαραγωγών ζητά ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου

Την επαρκή στήριξη των ελαιοπαραγωγών από τα ευρωπαϊκά ταμεία ζητά το δημοτικό συμβούλιο του δήμου…