Άρθρο Localit 24 Νοεμβρίου, 2021

Πράσινο Ταμείο: Διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή δικαιολογητικών πληρωμής ΣΦΗΟ

Σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών πληρωμής για την πρόσκληση των ΣΦΗΟ και την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο,  διευκρινίζονται τα εξής:

  1. Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο Οδηγό, όπως αυτός ορίζει.
  2. Κατά την υποβολή του Σχεδίου στο ΥΠΕΝ είναι υποχρεωτικό να υποβάλετε και τα ψηφιακά διανυσματικά αρχεία, σύμφωνα με το άρθρο 8 της υπ’αρ.ΥΠΕΝ/ΔΜΕΑΑΠ/93764/396/2020 Υ.Α. (ΦΕΚ 4380 /Β / 2020), τα οποία θα αναρτηθούν στη γεωγραφική βάση δεδομένων mapsportal του ΥΠΕΝ.
  3. Τα ψηφιακά διανυσματικά αρχεία ελέγχονται από το ΥΠΕΝ για να διαπιστωθεί ότι είναι πλήρη και σύμφωνα με το  ΤΕΥΧΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ: Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων – (ypen.gov.gr).
  4. Με την ολοκλήρωση του ελέγχου, ο εκάστοτε Δήμος θα λαμβάνει από το Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του ΥΠΕΝ  email επιβεβαίωσης, σχετικά με την τελική παραλαβή του εγκεκριμένου, το οποίο θα κοινοποιείται στο Πράσινο Ταμείο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής.

Με βάση τα ανωτέρω, η ολοκλήρωση της πληρωμής των οριστικών δικαιούχων από το Πράσινο Ταμείο, θα πραγματοποιείται κατόπιν της αποστολής από το Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του επιβεβαιωτικού email, το οποίο θα διαβεβαιώνει ότι ο εκάστοτε Δήμος έχει υποβάλει ορθά το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων και τα αντίστοιχα ψηφιακά διανυσματικά αρχεία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 01 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελευσίνα: Σε τροχιά αποκατάστασης το εμβληματικό Ρολόι της πόλης

Σύμβαση για τη μελέτη αποκατάστασης του Ρολογιού της Ελευσίνας, που βρίσκεται στον Αρχαιολογικό χώρο, υπεγράφη…

Ενδιαφέρουν 01 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Συνάντηση για τις ενεργειακές κοινότητες στα Γιάννενα

Συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων της Ενεργειακής Κοινότητας Ιωαννίνων και της Ενεργειακής Κοινότητας Πάργας, πραγματοποιήθηκε σήμερα…

Ενδιαφέρουν 01 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Παγκάκια της φιλίας» στα Δημοτικά Σχολεία του Αλίμου

Πρωτότυπα χρωματιστά παγκάκια παραγγέλθηκαν και φτιάχτηκαν ειδικά για τον Δήμο Αλίμου. Κάθε παγκάκι αποτελείται από…