Άρθρο Localit 13 Νοεμβρίου, 2024

 «Πόρτα-πόρτα» συλλογή ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών αποβλήτων, στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τη Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων [Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. ΑΕ (ΟΤΑ)] πραγματοποιεί για ακόμα μία φορά τη συλλογή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων με το σύστημα «πόρτα-πόρτα».

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, από τις 6:30 έως τις 13:00, το συνεργείο θα περάσει από την πόρτα κάθε σπιτιού, σύμφωνα με τις δηλώσεις ενδιαφέροντος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να λάβουν τις σχετικές οδηγίες για τον τρόπο και τις ώρες που θα γίνει η αποκομιδή, στο τηλέφωνο: 28213 41777, καθημερινές από 08:00 έως 14:30 (εκτός Σάββατο-Κυριακή).

Επισημαίνεται, ότι από τη δράση συγκεντρώνονται δεκάδες τόνοι ηλεκτρικών αποβλήτων, οι οποίοι αφού μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. ΑΕ, αποσυναρμολογούνται, ανακυκλώνονται και μετατρέπονται σε πρώτες ύλες από τις οποίες παράγονται νέα προϊόντα.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Την προστασία των ιδιοκτησιών που επί 40 χρόνια βρίσκονταν εντός των ορίων οικισμών κάτω των 2000 κατοίκων, ζητά το Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου

Τάσσεται ομόφωνα κατά του ΠΔ και καταθέτει πρόταση κοινωνικά δίκαιη, στη βάση της ανάγκης προστασίας…

Ρεπορτάζ 29 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίσημη ένταξη της Κρήτης στην παγκόσμια Εκστρατεία για την Πράσινη Εκπαίδευση της UNESCO

Στην παγκόσμια Εκστρατεία για την Πράσινη Εκπαίδευση (Greening Education Partnership – GEP) της UNESCO εντάχθηκε…

Ρεπορτάζ 28 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Kεφαλογιάννης: Μετά τις 15 Ιουνίου αρχίζουν έλεγχοι και επιβολή προστίμων από την Πυροσβεστική για ακαθάριστα επικίνδυνα οικόπεδα

Αυστηρό μήνυμα ότι μετά τις 15 Ιουνίου, που λήγει η προθεσμία για τον καθαρισμό επικίνδυνων…