Άρθρο Localit 31 Μαΐου, 2019

ΠΟΕ- ΟΤΑ:Στάση εργασίας την Τετάρτη για άμεση έκδοση αποτελεσμάτων της 3Κ/2018

Πανελλαδική στάση εργασίας προκηρύσσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ την Τετάρτη, 5 Ιουνίου με αίτημα την άμεση έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018, από το ΑΣΕΠ.

Η στάση εργασίας έχει οριστεί από  τις 8.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ θα γίνει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9.00 το πρωί από την Κεντρική Υπηρεσία του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6 και Λεωφ. Αλεξάνδρας-Αθήνα), όπου καλούνται να συμμετάσχουν και οι υποψήφιοι της προκήρυξης.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θεωρεί ότι η αδικαιολόγητη καθυστέρηση συνεχίζεται με  ευθύνη της κυβέρνησης και του ΑΣΕΠ, αποδίδοντας την μάλιστα σε προεκλογική εκμετάλλευση των υποψηφίων, εκ μέρους της κυβέρνησης  ενόψει των πρόωρων εκλογών. Να σημειωθεί ωστόσο ότι αρμόδια για την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων είναι η ανεξάρτητη αρχή, το ΑΣΕΠ.

Η ΠΟΕ–ΟΤΑ, τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι ως «συνεπής στις αρχές της, έχει ως ύψιστη προτεραιότητα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την διασφάλιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κόντρα στην νεοφιλελεύθερη λογική του «επιτελικού κράτους» και του ξεπουλήματος των υπηρεσιών στους εργολάβους-ιδιώτες που ως μόνο στόχο έχουν το κέρδος.
Σε αυτή την κατεύθυνση, η ΑΜΕΣΗ έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 3Κ/2018 και η ΑΜΕΣΗ πρόσληψη των επιτυχόντων εργαζομένων, είναι προϋπόθεση για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλ. Καλοκαιρινός: Οι προτάσεις μας είναι ρεαλιστικές και αποβλέπουν στο να υπάρξει ωφέλεια για την πόλη του Ηρακλείου από τον ΒΟΑΚ

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών για τα έργα του ΒΟΑΚ…

Ρεπορτάζ 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ακυρώθηκε από το ΣτΕ η ΑΕΠΟ για την κατασκευή γιγαντιαίου φωτοβολταϊκού πάρκου στο Μενοίκιο Όρος

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δικαιώνει απόλυτα τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά, ο οποίος είχε…

Ρεπορτάζ 10 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομόφωνο “ΟΧΙ” του Δ.Σ. του δήμου Κιλκίς στην εγκατάσταση 31 ανεμογεννητριών στα Κρούσια Όρη

Την πλήρη διαφωνία του στη χωροθέτηση αιολικού πάρκου στον ορεινό όγκο των Κρουσίων εξέφρασε, χθες,…